“Nu stiu daca pot spune ca am multa experienta, dar stiu ca doua lucruri sigur functioneaza. Daca muncesti mult, nu doar ca inveti sa fii profesionist dar te cunosti si pe tine din ce in ce mai bine.

Chiar cred ca orice experienta ajuta, chiar si cele nefericite.

Eu chiar daca am pornit la drum in mod artistic si naiv, am ajuns sa imi doresc sa fiu din ce in ce mai profesionista. Sa las in urma ceea ce isi doreste piata de carte si sa fac ceea ce imi doresc eu pentru ca sunt una din piesele de puzzle care fac intregul si am un cuvant de spus.

Ceea ce imi doresc mie le doresc si colegilor mei, proiecte bune, platite corect, facute cu sufletul nu cu frica de ce crede cititorul, ce crede editorul.

Mai multa incredere in noi imi doresc, pentu ca eu sunt artistul si am muncit sa ajung aici, ca fiecare dintre noi, si imi doresc sa fiu respectata si sa am un cuvant de spus. Creioanele sus si spor la lucuru!”

Veronica Neacsu


“Prezentarea a fost, de fapt, o intalnire prietenoasa intre colegi, intr-o atmosfera relaxata, in care am discutat despre evolutia mea ca ilustrator de carte, despre felul in care au decurs colaborarile cu editurile din Romania. Pentru mine lucrurile au mers destul de incet, cu proiecte diverse, alaturari nefericite sau, intr-un final, cu proiecte de suflet.

Am adus carti publicate, ilustratii originale si caiete de schite (super personale) si m-am bucurat sa fiu intrebata si sa raspund oamenilor interesati.”

Mihaela Paraschivu