Au inceput inscrierile in club!

Ilustrație de Cristina Dandu.

Candidații vor trimite pe adresa clubul_ilustratorilor@yahoo.com o cerere de aderare, însoțită de imaginea scanată a actului de identitate, un  CV în care să fie trecute (și) studiile și un portofoliu de 10 – 20 de lucrări în perioada  1 ianuarie – 28/29 februarie a fiecărui an (în format jpg sau pdf).
Membrii Consiliului Director le vor analiza și vor propune motivat Adunării Generale ordinare aprobarea sau respingerea acestora.
Candidații nu participă la ședința ordinară, dar vor fi anuntați pe e-mail în ceea ce privește admiterea/ respingerea candidaturii.

 

Clubul a fost înființat de către doamna Stela Lie, alături de un grup de absolvenți, nucleu care a primit membri noi în fiecare an. Scopul său este să ofere ilustratorilor expunere, un cadru legal, și o comunitate în care putem afla și discuta “mistere” legate de prețuri, tehnici, contracte, tendințe sau ce mai vrem noi să mai aflăm – într-un cuvânt punem experiențele la comun să știm și noi pe ce piață ne aflăm.

Ca prezență online mai avem:  blogul si pagina de Facebook.
Activitatea clubului este dependentă de membrii săi.

Toate persoanele care se ocupă de club fac asta voluntar, fără plată, așadar uneori lucrurile se pot mișca mai lent în funcție de timpul liber al fiecăruia.
Sperăm ca tot mai multe persoane să se implice în organizare – propunând evenimente sau ajutând la realizarea celor propuse de alții.
Cotizațiile pe care le strângem sunt folosite pentru realizarea proiectelor clubului (rame, printuri, taxe) și pentru menținerea cadrului legal (contabil autorizat, impozite de tot felul).